Nyhedsbrev Oktober 2020.


Kære medlem

Generalforsamlingen for 2019.
Som vi skrev i maj har måttet udsætte generalforsamlingen, som ellers skulle have været afholdt den 30. marts i år, og på det seneste bestyrelsesmøde har vi besluttet at udskyde den til 2021, så vi holder to års generalforsamlinger på samme tid. Set i lyset af de få måneder, der er tilbage af året, synes vi, at det er det bedste at gøre.
Arkivet har åbent for besøgende.
Som I måske har set i Folkebladet eller på www.aarup.dk  har vi igen åbent på arkivet hver torsdag fra kl. 14 til 16.
I kan roligt besøge os, for vi har håndsprit i gangen, holder afstand og har en midlertidig læsesal i udstillingslokalet, når vi har åbent.
Vi er stadig interesseret i at modtage arkivalier og fotos fra private, foreninger og erhvervsvirksomheder, og vi kommer gerne ud og henter materialerne hos jer. Ring blot på telefon 21 83 50 79 om torsdagen.

To udstillinger i efteråret.
Den 1. oktober har vi åbnet en lille udstilling i bibliotekssalen med kopier af de tegninger, som Helge Roslind har skabt til bogen om Aarup og Erholm.
Originaltegningerne kan erhverves for 250 kr. pr. stk. hos kunstneren. Tegningerne er suppleret med fotos fra bogen.
Udstillingen vil være på biblioteket oktober måned ud.
Lørdag den 14. november forventer vi at kunne afholde Arkivernes Dag fra kl. 10 – 14.
Det bliver et reduceret arrangement, hvor der vil være indgang til udstillingslokalet fra arkivet, ensrettet færdsel gennem udstillingen og udgang gennem biblioteket.
Vi sørger løbende for, at der ikke er for mange gæster i lokalet samtidig.
Udstillingens emner vil være: Erholm i 300 år, Frøbjerg Bavnehøj, billeder fra Aarup by og Små og store begivenheder for 40 år siden.

Corona epidemiens påvirkning.
Vores arkivorganisation, Sammenslutningen af lokalarkiver har i øvrigt opfordret os til at prøve at få indsamlet erindringer fra denne mærkelige tid.
Denne opfordring lader vi gerne gå videre til jer.
Skriv en beretning til os, om hvordan I har oplevet epidemien, hvad den har gjort, og hvordan den har indvirket på jeres hverdag i stort og småt.
Det vil være rigtig godt, hvis arkiverne kan gemme sådanne beretninger fra almindelige borgere i Danmark om en usædvanlig hændelse i 2020.

Venlig hilsen bestyrelsen
Aarup Lokalhistoriske Forening og Arkiv
Bredgade 73-75
5560 Aarup
Tlf: 21835079